Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2013. július 18. 7 hozzászólás
 

Huge shock – fejezte ki magát ekképpen néhány fórumozó a külföldi portálokon a mai nap történéseit látva. Előbb a Virtus.pro oszlásáról cikkezett a HLTV.org, majd egy legenda, Mariusz „Loord” Cybulski visszavonulása volt a téma, most pedig Yegor „markeloff” Markelov távozása és új csapata szerepel a „címlapokon”.

Beindult a nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive scene első igazi uborkaszezonja – ahogy fejezte ki magát Richard „Xizt” Landström, a Svédország Ninjas in Pyjamas irányítója. És bizony nem jár messze a valóságtól, hiszen gyakorlatilag megbolondult a nemzetközi elit, főleg Európa keleti régiójába tartozó csapatok tekintetében, hiszen mint arról korábban beszámoltunk, a Oroszország Virtus.pro szervezetéből távozott a kimondottan sikeresnek mondható felállás, valamint az Lengyelország ESC Gaming is oszlásnak indult, legalábbis Mariusz „Loord” Cybulski hivatalosan is bejelentette visszavonulását.

Amire talán senki sem számított, és nem is vártunk ilyen horderejű bejelentést, az biza’ megérkezett… Yegor „markeloff” Markelov majd’ 4 évi szolgálat után távozik a Ukrajna Na`Vi csapatából, hogy egy másikhoz csatlakozzon.

A Natus Vincere felállása 2009. decemberében jött létre, és a kazah milliomos, Murat „Arbalet” Zhumashevich (sokaknak az Arbalet Cupról lehet ismerős az ő neve) segítségével sorra gyűjtötte be az aranyérmeket a Ukrajna HellRaisers és a Ukrajna KerchNET felállásaiból verbuválódott formáció. IEM World Championship, majd WCG sikerek, tehát nem véletlen, hogy többet vártak a szurkolók, és valószínűleg maguk a játékosok is a csapatuktól, hiszen Counter-Strike: Global Offensive szereplésük, mely egészen novemberig nyúlik vissza, a közelében sem volt az 1.6-os sikereknek.

A hónap elején pedig még úgy festett, hogy a csapat visszatalált a kitaposott útra, óriási játékkal rukkoltak elő a NiP ellen az SLTV StarSeries VI döntőjében, ahol egyhuzamban 2 mapot is be tudtak húzni a svéd csapat ellen – aztán a „pizsamás nindzsák” felálltak a padlóról, és behúzták a győzelmet. A távozó, markeloff is valószínűleg ezt a sikertelenséget elégelte meg, valamint úgy érezte, hogy eljött a változás ideje.

Távozni a Na`Viból egy hihetetlenül nehéz döntés volt, hiszen ezekkel a srácokkal a kezdetek óta együtt voltunk. Együtt hoztuk létre ezt a csapatot, számtalan címet nyertünk, köszönhetően a kitartó munkánknak, de úgy éreztem, hogy eljött a változás ideje. Egy radikális változás kellett, éppen ezért hoztam meg ezt a döntést.

Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire hálás vagyok ezeknek a játékosoknak. Remélem, hogy el tudjátok fogadni a döntésemet, és tovább tudtok lépni, ahogyan azt a csapat mindig is tette.

A távozó játékos után a csapatból Arsenij „ceh9” Trynozhenko szólalt meg:

Elég nehéz búcsút venni egy olyan embertől, aki csak úgy eldobja az elmúlt három és fél év sikereit. Ennek ellenére szeretném kifejezni hálámat mindazért, amit értem, a csapatért és a szurkolóinkért tett. Nagyon sajnálom, hogy a jövőben már nem fogunk tudni együtt játszani, de nem esünk kétségbe! Megyünk tovább előre! Sok szerencsét mindenkinek!

Idő közben lehullt a lepel az új felállásról is, mely egyelőre még nem hivatalos, de nagy valószínűséggel a kicsivel lentebb látható ötös fog létrejönni, és szerepelni egy egyelőre még titokban tartott szervezet színeiben (fnatic?!). A hírek szerint a Virtus.pro-ból távozó ötösből hárman együtt maradnak, így csak Ladislav „GuardiaN” Kovácsnak, és Emil „kucher” Akhundovnak kell új csapat után néznie. Eleinte úgy festett, hogy markeloffon kívül Ioann „Edward” Sukhariev is csatlakozik a még meg sem alakult felálláshoz, ám ő végül maradt a Na`Viban. A megmaradt trió, így Kirili „ANGE1” Karasiow és a testvérek, Mihail „Dosia” Stolyanov és Sergey „Fox” Stolyanov is együtt képzelik el a jövőjüket, sikerült egy régi társukat, aki a tavasz folyamán még velük érte el első sikereit CSGO-ban, visszacsábítaniuk Dauren „AdreN” Kystaubayev személyében, és ehhez a már meglévő négyeshez fog csatlakozni markeloff – a még nem hivatalos hírek szerint természetesen.

Az egyelőre még név nélküli csapat felállása a következő lehet:

Kazahsztán Dauren „AdreN” Kystaubayev
Ukrajna Kiril „ANGE1” Karasiow
Oroszország Mihail „Dosia” Stolyanov
Oroszország Sergey „Fox” Stolyanov
Ukrajna Yegor „markeloff” Markelov

Amint bárminemű hivatalos bejelentés történik még a mai nap folyamán (nem lennék meglepve, ha még néhány csapat bejelentene ezt-azt), igyekszünk a lehető leghamarabb beszámolni nektek róla, szóval továbbra is böngésszétek a CS2HU hasábjait a legfrissebb információkért!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

kruam

júl. 19., 15:21
 xyz: de amugy meg azzal sem ertek egyet,h nip a legjobb csapat mert kurvara nem igy van :D, csak amig sokan 1,6tak addig ok mar lant nyertek szar mezonnyel es igy gyujtottek sok sok onbizalmat

 
 
 
 

del1kk

júl. 18., 22:08
Még meg fogja bánni :D ó
 
 
 
 

vojumG

júl. 18., 22:00
szép
 
 
 
 

dennis

júl. 18., 21:18
Nagyon nagy hibat követett el markeloff :D

Bar 1.6ban ö volt a huzoember, de CSGOban nekem leginkabb Edward teljesitménye jött be a leginkabb :D Nagyon kivancsi leszek Adrenre is, ANGE1re is, mert ez adrennek egy nagyon nagy lehetöség, viszont én nem josolok annyira hosszu jövöt ennek a csapatnak :D

 
 
 
 

hype

júl. 18., 20:44
az úgy érdekes lenne, ha GuardiaN menne 5.-nek a naviba
 
 
 
 

ToMMo

júl. 18., 20:39
Pörögnek az események :) Sajnálom, hogy a Na'Vi nagy ötöse változik, de kíváncsi leszek a pótlásra.
 
 
 
 

GaLaXy

júl. 18., 20:30
Ilyen izgalmas történetet (történéseket) még a Barátok Közt írói sem tudnának kitalálni..
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5991
 
1564
 
 
 
kép 1068
 
1469
 
 
kép 4662
 
1498
 
 
 
kép 3052
 
1485
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu